Carlos Klein

 

Carlos Klein, directeur van Klein Groep en directeur van Rc Panels. Een echte ondernemer die kansen ziet en creëert. Hij heeft een duidelijke visie over de toekomstige bouw: die moet gedigitaliseerd en geïndustrialiseerd worden. Met zijn ondernemingen maakt hij daarin de eerste stappen. Hij haalt energie uit de ontwikkelingen die spelen in de sector: “Het is de kans van de eeuw om nu in de bouw te werken.”

Twan Manders

   

Twan Manders is projectleider Next bij Kuijpers. Hier ontwikkelt hij een modulaire WKO-installatie, om stappen te maken in de energietransitie. Hij is een doener die niet zomaar opgeeft. De bouw moet gaan veranderen, vindt Manders. Van projecten naar producten. En het moet allemaal een stuk duurzamer: “Voor de toekomstige generaties.”

Stefanie Stubbé

 

Stefanie Stubbé, werkzaam als consultant Water and Finance International bij Royal HaskoningDHV. Ze houdt zich op de internationale markt bezig met duurzame waterinfrastructuur en drinkwaterinstallaties. Duurzaamheid zou wereldwijd uitgerold moeten worden, vindt ze. Haar boodschap: meer aandacht voor een holistische en multidisciplinaire bouw.